Gündemden Haberler

İletişim Başkanlığı, ‘Erdoğan kalp krizi geçirdi’ iddialarını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, dün gece canlı yayında rahatsızlanan ve programları iki gün süreyle iptal edilen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “‘Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı’ yönündeki iddialar doğru değildir denildi.

Erdoğan’ın dün akşam Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirdiği sırada aniden yayına ara verilmiş, yaklaşık 20 dakika sonra yayına tekrar girilirken Erdoğan, “Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm” şeklinde konuşmuştu.

‘KALP KRİZİ’ İDDİALARI

Söz konusu olayın ardından Erdoğan’ın programları da iptal edilince sosyal medyada Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiğine yönelik kaynağı belli olmayan iddialar gündeme gelmişti.

İletişim Başkanlığı’na bağlı “Dezenformasyonla Mücadele Merkezi” Twitter hesabından, konuya ilişkin bir duyuru yapıldı. Kalp krizi iddialarının yalanlandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, İDDİALARI YALANLADI

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek ‘Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme’ törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu