Gündemden Haberler

Iğdır’da HDP binasına saldırı

Iğdır’da HDP il binasının olduğu iş merkezine giren saldırgan, parti tabelasını sökerek çöpe attı.

Söğütlü Mahallesi, Rıza Yalçın Caddesi’ndeki Yoncalı İş Merkezi’nde bulunan HDP il binasının tabelasına yönelik saldırı, bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Görüntüde, gece saat 02.48’de iş merkezinin girişine gelen saldırganın, elindeki bıçakla HDP tabelasını kesmeye çalıştığı görüldü.

Tabelanın bir kısmını kesen saldırgan bir yandan da çevresini kontrol ederken; bıçakla kestiği tabelayı indiremeyen saldırganın, saat 02.49’da kamera kadrajından çıktı. Hemen ardından geri dönerek tabelaya zarar veren saldırganın, tabelayı yerinden sökerek yanına aldığı ve iş merkezinden ayrıldığı görüldü.

Saldırganın, yerinden söktüğü tabelayı Rıza Yalçın Caddesi üzerindeki çöp konteynerine attığı belirtildi. Yurttaşlar tarafından çöpte fark edilen tabela, HDP binasına getirilerek yetkililere teslim edildi.

HDP’nin konuya ilişkin suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. (MA)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu