Gündemden Haberler

İçişleri Bakanı olan Ali Yerlikaya’dan ilk açıklama

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni Kabine’de İçişleri Bakanı olarak görevlendirilen Ali Yerlikaya, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımıza tensip ve takdirleri için şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, bu akşam açıkladığı yeni Kabine’de İçişleri Bakanı görevine Süleyman Soylu yerine eski İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın getirildiğini duyurdu.

‘CUMHURBAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM’

Yerlikaya, konuya ilişkin ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. Kişisel bilgiler bölümünü “T.C. İçişleri Bakanı” olarak güncellediği Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Yerlikaya, şunları kaydetti:

“26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandığım İstanbul’umuza 4 yıl 8 ay hizmet etme şerefine nail oldum. Bu akşam Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek tensipleriyle İçişleri Bakanı olarak atanmış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımıza tensip ve takdirleri için şükranlarımı arz ediyorum.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu