Teknoloji/Bilim

Honor 80 Pro Tasarımı Sızdırıldı

Honor, 80 serisine yeni bir model eklemek için kolları sıvadı. Tıpkı Honor 80 gibi bir ekrana ve benzer bir kamera adasına sahip bir cihaz göründü. Bu modelin adının “Honor 80 Pro” olacağı iddia ediliyor. Bununla birlikte cihazda deliğin içine konumlandırılmış bir ön kamera mevcut.

Yeni akıllı telefonda Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.67″ bir ekran olacak. Kamera kısmında ise 160 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön taraftaki selfie kamerası ise 32 megapiksel bir sensör içeriyor.


Saydığımız donanımlara güç verecek olan batarya, 4800 mAh kapasiteye sahip. Son olarak Honor 80 Pro modelinin ocak ayı içinde tanıtılmasını beklediğimizi ve yalnızca mağazalarda satılacağını belirtelim. Peki siz yeni Honor modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu