Gündemden Haberler

Gazeteci Şule Aydın hakkında yakalama kararı

Gazeteci Şule Aydın, kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla hakkında yakalama kararı olduğunu duyurdu. Polis tarafından telefonla arandığını belirten Aydın, “Gerekçe olarak ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ dediler” ifadelerini kullandı.

Halk TV ekranlarında yayınlanan “Kayda Geçsin” isimli programın sunucusu Şule Aydın, “Cumhurbaşkanı’na hakaret” gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarıldığını duyurdu.

‘GEREKÇE OLARAK ‘CUMHURBAŞKANI’NA HAKARET’ DEDİLER’

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kararı duyuran Aydın, akşamki yayınına çıkacağını da ifade etti. Şule Aydın’ın paylaşımında şu sözler yer aldı:

“Polis aradı ve yakalama kararınız var dedi. Bahaneye ihtiyaçları yoktu ama ayıp olmasın element uyduralım demişler ve sağ olsunlar gerekçe olarak cumhurbaşkanına hakaret dediler. Ne diyordu az önce Erdoğan: önüne geleni tehdit edenlere izin vermeyin! Bu arada panik yok şimdilik ifade verecegim sadece, akşam yayınıma çıkacağım biraz beklesinler.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu