GÜNCEL BİLGİLER

Fransa – Danimarka maçı hangi kanalda, saat kaçta? – Dünya Kupası D Grubu

Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele eden Fransa ile Danimarka, D Grubu’ndaki ikinci maçlarında bugün rakip olacak. İlk maçında Avustralya’yı 4-1 mağlup eden Fransa Danimarka’yı da yenerek ikide iki yapmak istiyor. Danimarka ise ilk galibiyetini arayacak.

Fransa – Danimarka maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Stadium 974’te bugün saat 19.00‘da başlayacak mücadele TRT 1‘den canlı olarak ekranlara gelecek. Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak’ın yöneteceği maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr’de…

Fransa – Danimarka 11’ler

Fransa: Lloris, Theo, Upamecano, Varane, Kounde, Rabiot, Tchouameni, Griezmann, Mbappe, Giroud, Dembele.

Danimarka: Schmeichel, Andersen, Nelsson, Maehle, Christensen, Höjbjerg, Lindström, Eriksen, Kristensen, Damsgaard, Cornelius.

Avustralya ile oynanan karşılaşmada ön çapraz bağları kopan Fransız savunma oyuncusu Lucas Hernandez, turnuvayı kapatmıştı. Fransanın yıldız golcüsü Benzema ise turnuva başlamadan sakatlığı nedeniyle kafileden ayrılmıştı.

D Grubu’nda günün diğer maçında ise Avustralya Tunus’u 1-0 mağlup etti.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu