Gündemden Haberler

Fahrettin Altun’dan Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, canlı yayında rahatsızlanması üzerine 2 günlük programları iptal edilen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan, 25 Nisan günü Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken aniden yayına ara verilmiş, yaklaşık 20 dakika sonra yayına tekrar girilirken Erdoğan “ciddi manada üşüttüğünü” söylemişti.

Rahatsızlanmasının ardından programları iptal edilen Erdoğan’ın “kalp krizi geçirdiği” yönündeki iddialar ise yalanlanmıştı.

‘ERDOĞAN’IN SAĞLIK DURUMU ÜZERİNDEN SİYASİ RANT DEVŞİRMEYE ÇALIŞIYORLAR’

Demokrasi ve Özgürlükler Adası Adnan Menderes Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Cumhuriyet Tarihinde İki 14 Mayıs Paneli”ne katılan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, rahatsızlığı sonrası yapılan açıklamalara da değinerek Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin şunları söyledi:

“Milletin kaynaklarıyla oluşturdukları siyasi ve ekonomik imtiyazlarını kaybedenler, darbe ve vesayet çarklarına da çomak sokulduğu için bugün sadece sistematik yalan ve dezenformasyona sarılabiliyorlar. Hep birlikte şahit olduğumuz üzere sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu üzerinden dahi asılsız çarpıtmalarla siyasi rant devşirmeye çalışıyorlar. Hamdolsun Cumhurbaşkanımız son derece güçlü, son derece dinç, son derece sağlıklı bir şekilde görevinin başında. Allah’ın izniyle uzun sürede bu ülkeyi yönetmeye devam edecek.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu