Gündemden Haberler

Erdoğan’dan ilçe başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin açıklama

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı namazını Ayasofya’da kıldı. Erdoğan namaz sonrası açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, AKP Çukurova İlçe Başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin, “Ben bazı parti başkanlarının yaptığı şekilde bir değerlendirmenin içerisine girecek, ondan bir rant beklentisi içerisinde de değilim. Terörist teröristliğini, eşkıya eşkıyalığını her yerde her zaman yapacaktır. Çukurova ilk değildir. Biz bunları daha önce de yaşadık. Biz bütün tedbirlerimizle siyasette bu işlere yabancı değiliz. İlk defa olan bir şey de değil” diye konuştu.

Erdoğan’ın açıklamasından önemli başlıklar şöyle: 

“Yarın Nur Dağı’ndayım oradan Gaziantep’e geçeceğim. Eğer yetiştirebilirsem Hatay’a da geçeceğim. Açılışlardan çok, mitinglere ağırlık vereceğim. Şehir mitinglerimizi de Artvin, Rize’den başlamak üzere Samsun, Trabzon devam edeceğim. Gidilmemiş il bırakmak istemiyoruz. Adaylarımızın yoğun çalışmaları var. Bu şekilde inşallah kalan süreyi dolduracağız. Bütün hedefimiz 14 Mayıs’ı başarılı bir şekilde tamamlamak.” 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu