Gündemden Haberler

Erdoğan Tanrıkulu’nu hedef aldı: ‘Terörist müsveddesi’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen “108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni”nde yaptığı konuşmada, hakkında soruşturma başlatılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nu “Sözde vekil, terörist müsveddesi. Bunlara gereken dersi devlet olarak vereceğiz sözleriyle hedef aldı.

Erdoğan, “108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni”nde açıklamalarda bulundu.

Bir televizyon yayınında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) hakkında sarf ettiği sözler gerekçe gösterilerek “Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama” suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nu hedef alan Erdoğan, şunları dile getirdi:

“Türkiye Yüzyılının inşasına kimse set vuramayacaktır. Ancak ülkemizin bu kararlılığının birilerinin uykularını kaçırdığı görülüyor. İşte görüyorsunuz sözde milletvekili, benim Mehmetçiğime nasıl laflar diyor. Bunlara gereken dersi bizim devlet olarak verme mükellefimiz var. Biz adil bir devlet olarak görevimizin gereği neyse bunu sonuna kadar yaptık yapıyoruz ve yapacağız.

Sosyal medyada çoğu yalan ve manipülasyon olan görüntüler üzerinden bir fitne ateşi yakılmak isteniyor. Bu fitne girişimlerine de maalesef içerideki kimi siyasetçiler de destek veriyor.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu