Gündemden Haberler

Erdoğan, İYİ Partili ve Saadet Partili seçmenden oy istedi

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Giresun’da düzenlenen mitinginde konuştu. Yapılan birçok ankete göre seçimi kaybedeceği öngörülen Erdoğan, İYİ Partili ve Saadet Partili seçmenlerden oy istedi.

Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine günler kala Giresun’da düzenlenen AKP mitinginde konuştu, Millet İttifakı seçmenlerinden de oy istedi.

‘ARKADAŞINIZI, KOMŞUNUZU SANDIĞA GÖTÜRÜN’

“Arkadaşınızı, komşunuzu sandığa götürerek bize oy kullanmasını sağlayın” diyen Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

“Giresun Pontus çetelerine toprağı dar etmişti. Şimdi de Haşhaşilere, vatan hainlere vatan toprağını dar edecek. Giresun, Fatih’in emanetini yere düşürmemiştir. Bizim Giresun’a olan sevdamız, Türkiye’ye olan sevdamız da son nefesimize kadar sürecek. Giresunlu kardeşlerim ondan bundan korkmaz. Giresun bizimle olduğu müddetçe her engeli aşarız. Bunun için 14 Mayıs çok önemli. Sadece sizin oy kullanmanız önemli değil, arkadaşınızı komşunuzu sandığa götürerek bize oy kullanmasını sağlamanız lazım. Aksi takdirde Karadeniz’de bulduğumuz gazın vanasını kapatır, Gabar’daki petrole beton dökerler. Şehirlerimizi yeniden kana ve ateşe boğarlar.

‘EKSİKLER YOK DEĞİL, AŞACAĞIZ’

Yerli ve milli modeli yıkıp, ülkemizi tekrar tefecilerin at koşturduğu bir yer haline getirirler. İngiltere’den Londra’dan tefeciler bunlara 300 milyar dolar verecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi! Şimdi Giresun’a gelmiş fındığa 4 dolar zam verecekmiş. Ula bu kadar neredeydiniz. Niye bugüne kadar vermediniz? Çayı görse anlamaz, fındığı görse tanımaz ama bol bol yalanı söyler. Bu konuda üzerine yok. Allah bunlara fırsat vermesin.

İnşallah temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız.

Yaptıklarımızı anlatmaya saatler yetmez. Eksikler de yok değil, bütün bunlar aşılacaktır, yine biz aşarız. Enflasyon her ay düşüyor. Yüzde 43’e indi. Her ay azala azala devam edecek. 

İYİ PARTİLİ VE SAADET PARTİLİ SEÇMENLERE SESLENDİ

Şimdi buradan İYİ Partili, Saadet Partili kardeşlerime sesleniyorum, bay bay Kemal’in sizi, genel başkanınızı, inandığınız ve savunduğunuz tüm değerleri böylesine pervasızca istismar etmesine daha ne kadar sabredeceksiniz? CHP içindeki gerçekten cumhuriyetçi, gerçekten Gazi Mustafa Kemal’in istiklal anlayışına sahip insanlarımızın hassasiyetlerinin nasıl istismar edildiğini de biliyoruz. Bunun için diyoruz ki bizim davamız ülkenin kazanımlarını daha da ileriye taşıma, evlatlarımıza aydınlık bir gelecek miras bırakma davasıdır. Bu davanın muhatabı 85 milyonun tamamıdır. Dolayısıyla 85 milyonun her birinin bu dava içinde bu dava safında yeri vardır. Gelin ülkemizin milletimizin evlatlarımızın aydınlık geleceği için 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı etrafında kenetlenelim.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu