Gündemden Haberler

Erdoğan günler sonra sahaya indi, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

Salı akşamı katıldığı canlı yayında rahatsızlanan ve bu nedenle programları iptal edilen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 günün ardından yeniden alanlara indi. TEKNOFEST’e katılan Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında “Gazi’nin partisi, Amerikan Muhipleri Cemiyeti’ne dönüşmüştür” sözleriyle Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

25 Nisan akşamı katıldığı Ülke TV canlı yayınında rahatsızlandığı için programları iptal edilen Erdoğan, 4 gün sonra İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST’e katıldı. Erdoğan’ın konuşma yaptığı törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Törende ayrıca Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe de yer aldı.

‘BU SİNERJİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI’

Aliyev’in kullandığı TOGG T10X ile TEKNOFEST alanına gelen ve Azerbaycanlı mevkidaşı ile kürsüye çıkarak ziyaretçilere karanfil dağıtan Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bu sinerji birilerini rahatsız etmeye başladı. Gümbür gümbür gelen TEKNOFEST gençliği birilerinin kabusu oldu. Son günlerde skandal açıklamalarla karınlarında büyüttükleri kini ve nefreti ortaya koyuyor. Biri çıkıyor Türkiye’nin savunma projelerine dokunmaktan bahsediyor, biri İHA ve SİHA’lar maketten diyor, bir başkası TCG Anadolu’nun iki bombalık ömrü var diyor, biri çıkıyor projelerimizin sembol yerini Amerikan şirketlerine peşkeş çekmekten bahsediyor. Koalisyon masası arttı, önce 6’lı dediler, sonra 7’li oldu, daha sonra 9’lu oldu, ne yapsanız boş, buradan bir şey çıkmaz.

Kılıçdaroğlu, milli teknoloji projelerinin sergilendiği TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan şu havalimanımızı Amerikalı bir şirkete vermeyi taahhüt etti. Senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Buyurun dedim, o gün bugündür bir daha görmedik. Türkiye’de yatırım yapmak yürek ister yürek. Çünkü Türkiye’de güvenilir iktidarın olduğunu görmeyi gerektirir. 16 milyon insanın yaşadığı metropolün tam göbeğinde böyle bir yer düşünmek bile başlı başına bir felakettir. Dersine iyi çalışmamış. Burada teknoloji çalışmaları düşünüyorsa hamdolsun.

‘GAZİ’NİN PARTİSİ, AMERİKAN MUHİPLERİ CEMİYETİ’NE DÖNÜŞTÜ’

Ülkemize, milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken, Amerikalı firmaların reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Kılıçdaroğlu ve yandaşlarının yönetiminde Gazi’nin partisi, Amerikan Muhipleri Cemiyeti’ne dönüşmüştür. Gazi Mustafa Kemal’in hatırasına hürmeten CHP’yi, özellikle de CHP’ye oy vermeyi düşünen vatandaşlarımıza Allah’tan sabır diliyorum. En büyük sabrı da bir seçim dönemi çeşitli mecralardan sürekli kendisine maruz kalacakları için siz gençlerimize diliyorum. Gençler, 14 Mayıs’ta tüm bu utanç sahnelerine son vermeye hazır mısınız?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu