Gündemden Haberler

Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı, programa ara verildi

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken aniden yayına ara verildi. Yaklaşık 20 dakika sonra yayına tekrar girilirken Erdoğan, “Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm” dedi.

Erdoğan’ın Kanal 7 ve Ülke TV tarafından düzenlenen ve saat 22.00’de başlayacağı söylenip saat 23.30’da başlayan ortak canlı yayına katıldı.

‘EYVAH EYVAH’ SESİ DUYULDU

Canlı yayında Erdoğan’ın gündemi değerlendirdiği sırada, stüdyoda bir hareketlilik olduğu fark edildi. Erdoğan’ın görüntülerinin ekranlara yansıtılmadığı anlarda, program aniden kesildi.

Soru soran kişinin birden rejiye “reklam” dediği ve ayağa kalktığı görülürken, o sırada bir kişinin “eyvah eyvah” dediği duyuldu. Bunun üzerine kameralar Erdoğan’ı göstermeden program birden kesildi.

‘CİDDİ MANADA ÜŞÜTTÜM’

Yaklaşık 20 dakikalık aranın ardından program yeniden başlarken, Erdoğan yaşananlara ilişkin “Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim” şeklinde konuştu.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu