Gündemden Haberler

Emniyet müdürü nasıl bir talimat aldı?

Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da yaşananlar sonrası binlerce kişi tarafından havalimanında karşılandı. Yaşananları kalabalığa anlatan İmamoğlu, polislerin saldırıya müdahale etmemesini hatırlatarak, “Emniyet müdürü kimdir, nasıl bir talimat aldı ki nasıl bir talimat verdi ki o polis yerinden kımıldayamadı?” derken, kendisini hedef alan Soylu’ya da “Ahlakını yitirmiş bir adam” sözleri ile yanıt verdi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adaylarından biri olan ve seçim çalışmaları kapsamında bugün Erzurum’da yurttaşlarla bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun mitingine düzenlenen taşlı saldırı ve kentteki provokasyonlar sonrası binlerce kişi, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir araya geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun çağrısıyla havalimanında toplanan kitle, “Hak, hukuk, adalet” ve “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganları ile İmamoğlu’nun gelişini bekledi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu