Teknoloji/Bilim

Elon Musk’ı yuhaladılar, Musk’ın yanıtı sert oldu

Elon Musk, transfobik sözler söyledikten kısa bir süre sonra, kendi transfobik sözleri nedeniyle defalarca eleştirilen bir komedyenle sahneye çıktı. Musk, Pazar gecesi San Francisco’daki Chase Center’daki şovu sırasında Dave Chappelle ile sahneye çıkarak yine drama yarattı.

Chappelle’in seti sırasında tartışmalı komedyen, şaşkın alkışlar ve yuhalamalar içinde sahneye çıkan milyarderi anons etti. Musk, daha önce yaptığından daha güçlü bir şekilde dile getirdiği söylemleri ile ortalığı karıştırmaya devam etti.

Programın videoları hemen Twitter’da yayıldı. Twitter kullanıcısı CleoPat48937885 tarafından çekilen bir video, Musk’ın görünüşünün çoğunu içeriyor ve kısa sürede viral oldu. Twitter hesabı kısa bir süre sonra yok oldu ve bu da bazı Twitter kullanıcılarının Twitter ve Musk’ı sansür uygulamakla suçlamasına neden oldu.

Söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Musk ise, bununla ilgili “teknik olarak, yüzde 90 beğendi, yüzde 10 yuhaladı” dedi. Musk, yuhalanmasının nedenini “Aklını kaçırmış solcuları gücendirmiş olması” şeklinde açıkladı.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu