Gündemden Haberler

Diyanet’in ’acil’ yemek ihalesini MHP’li işinsanı kaptı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘acil’ durumlarda başvurulması gereken kamu ihale kanununun tartışmalı 21b maddesiyle açtığı yemek ihalesini MHP’li işinsanı Öztürk Taştan, tek başına girerek 5 milyon 421 bin 350 liraya aldı.

Diken’den Bilal Çelik’in haberine göre; Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Denizli Dini Yüksek İhtisas Merkezi, 14 Temmuz’da ‘yemek hizmeti’ ihalesi açtı. İhale, ‘doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya yapım tekniği açısından önemli olan, can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından aciliyet gerektiren’ durumlarda başvurulması gereken 21b maddesiyle, yani pazarlık usulüyle yapıldı.

İhaleyi MHP’li Taştan’a ait, ‘Özata Gıda Soğuk Hava Tessileri Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ tek başına girerek 5 milyon 421 bin 350 liraya aldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu