Dünyadan Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Çırpınırdı Karadeniz’ şarkısını söyleyen Azerin’i ayakta alkışladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevinin yeni döneminde ikinci yurt dışı ziyaretini yapmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ardından Azerbaycan’a geldi.
Havalimanında çiçeklerle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
ÇIRPINIRDI KARADENİZ TÜRKÜSÜNÜ FARKLI OKUDU
Yemek sonrası Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, “Çırpınırdı Karadeniz” isimli eseri seslendirdi. Türkünün son bölümündeki “Türk’ün şanlı bayrağını Turan ele asacağız, Azerbaycan bayrağını Karabağ’da asacağız” mısralarını, “Azerbaycan bayrağını Karabağ’da asmışız biz. Türk’ün şanlı bayrağını Karabağ’da asmışız biz” diye okuyan Azerin büyük beğeni topladı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYAKTA ALKIŞLADI
Bu sözleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ayağa kalktı ve Azerin’i alkışladı. Hemen ardından Aliyev de ayağa kalkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Çırpınırdı Karadeniz’ şarkısını söyleyen Azerin’i ayakta alkışladı! .

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu