Gündemden Haberler

CHP temsilciliğine saldırı: 3 el ateş açıldı

İleri Haber

Muhalefette yer alan siyasi partilerin temsilciliklerine yönelik saldırılara bir yenisi eklendi. Daha önce Yeşil Sol Parti’nin seçim bürolarının açılışına polis tarafından saldırılmıştı. Ayrıca, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı ve seçim standı ile CHP’nin İstanbul ve Trabzon’daki iki ayrı temsilciliğine saldırı düzenlenirken, İstanbul’da bir kez daha saldırı düzenlendi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisinin Ataşehir Örnek Mahallesi temsilciliğine saldırı düzenlendiğini ve 3 el ateş edildiğini duyurdu. Sosyal medyadan paylaşım yapan Kaftancıoğlu, “Bu cesareti veren ve bu koşulları oluşturan iktidardakilerin siyaset anlayışı ve korkularıdır” ifadelerini kullandı.

’14 MAYIS’TAN SONRA HİÇBİR PARTİ BÖYLE BİR DURUMU YAŞAMAYACAK’

Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

“Ataşehir Örnek Mah. temsilciliğimize saldıran tahrip eden ve 3 el ateş açanlara (kuru sıkı olduğu tahmin ediliyor) bu cesareti veren ve bu koşulları oluşturan iktidardakilerin siyaset anlayışı ve korkularıdır. Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var.

Vatandaş Kılıçdaroğlu’nu yüreğine yazmış zaten. Camlara RTE yazsanız kaç yazar. Saldıran, azmettiren ve bu iklimi oluşturanlar sorumludur ve görevlileri biran önce sorumluları bulmaya davet ediyorum. 14 Mayıs’tan sonra AKP dahil hiçbir siyasi parti böylesi bir durumu yaşamayacak.

Aradaki fark bir kez daha farkedilsin diye: Bu seçim vatandaşın iradesine sahip çıkmak için bu saatte bile çalışanlarla, vatandaşın parasıyla sürdükleri sefa devam etsin diye elinden şiddetten, kötülükten başka bir şey gelmeyen vandallar arasında yapılacak olan seçimdir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu