Gündemden Haberler

Can Atalay’ın seçim konuşmasına TRT’den engel!

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TRT’de yapılacak seçim konuşmaları için Can Atalay’ın ismini verdiklerini ancak bunun kabul edilmediğini duyurdu. Baş, “TRT konuşmaları hakkımızı kullanacağız ama Can’ın sesini de hep beraber yayacağız” dedi.

Gezi Davası’nda hukuksuz bir şekilde tutuklanan Avukat Can Atalay, Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Hatay 1. Sıra Milletvekili adayı olarak gösterilmişti.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, bugün yaptığı Twitter paylaşımıyla, TRT’deki seçim konuşmalarında Can Atalay’ın ismi verdiklerini ancak Atalay’ın konuşmasına izin verilmediğini duyurdu.

‘CAN’IN SESİNİ HEP BERABER YAYACAĞIZ’

Baş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“TRT’de yapılacak seçim konuşmaları için Can Atalay’ın adını verdik. Can’ın kesinleşmiş bir cezası yok, olsa zaten aday olamazdı ama konuşmasına izin verilmedi. Bu hukuksuzluğu protesto ediyoruz. TRT konuşmaları hakkımızı kullanacağız ama Can’ın sesini de hep beraber yayacağız.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu