Gündemden Haberler

Camiye Erdoğan posteri asıldı

Camide miting yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posteri, Bursa’da Ahmet Dai Camisi’ne asıldı.

Maraş merkezli depremler nedeniyle seçim çalışmalarında müzik kullanmayacağını açıklayan AKP, bu sözünü ihlal ederken; camilerdeki iktidar propagandalarına da bir yenisi eklendi. Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki Ahmet Dai Camisi’ne AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın posteri asıldı.

Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre Bursa Valisi Yakup Canbolat ve İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’ı göreve çağıran İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, “Camiler, AKP’nin siyasi kışlası değil” diyerek tepki gösterdi.

ERDOĞAN’DAN CAMİDE MİTİNG

Bayram namazını Ayasofya’da kılan Erdoğan, ardından restorasyonu biten Sultanahmet Camii’ni açmış ve burada miting yapmıştı. Muhalefetin Diyanet’e yönelik eleştirilerine bu mitingde karşılık veren Erdoğan, “14 Mayıs’a kadar gece gündüz çalışacağız ve onları siyasi mevta haline getireceğiz” ifadelerini kullanmıştı. 

CAMİDE SEÇİM TOPLANTISI

Ordu’da bir camide AKP ve MHP’li isimlerin seçim toplantısı yaptığı da geçen günlerde ortaya çıkmış ve namaz kılınan alan üzerine masa ve sandalye kurulmasına ilişkin fotoğraflar paylaşılmıştı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu