Gündemden Haberler

Camide seçim çalışması: AKP’li Çelik’i, imam tanıttı

Eski bakanlardan AKP Artvin milletvekili adayı Faruk Çelik, Borçka ilçesindeki bir caminin avlusunda seçim çalışması yaptı. Çelik, cami imamı tarafından “Adaylığından memnun olduğumuz Faruk Çelik” sözleriyle tanıtıldı.

AKP’nin kamu kaynakları ile sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumları ve ibadet yerleri de propaganda faaliyetleri için kullanılırken, bunun son örneği de Artvin’in Borçka ilçesinde yaşandı. Kentte milletvekili adayı olan AKP’li eski bakanlardan Faruk Çelik, ilçedeki Terminal Cami’sini ziyaret etti. Çelik’e eşlik eden Diyanet-Sen Artvin İl Başkanı ve Borçka Terminal Cami İmamı Osman Özaydın da AKP’ye desteğini ifade etti.

Özaydın, cami avlusunda yaptığı konuşmada Çelik’i, “İnşallah cami kürsülerinde konuştuğu gibi inşallah 15 Mayıs’tan sonra Meclis kürsülerinde konuşturacağız. ‘Dünya 5’ten büyük’ diyen ‘One minute’ diyerek Avrupa’nın Amerika’nın yüzüne tokat indiren, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başından beri yol arkadaşı, omuz veren, asla onu terk etmeyen, en zor zamanlarında yanında olan içimizden biri ilimizin evladı, adaylığından memnun olduğumuz Faruk Çelik” sözleriyle tanıttı.

‘AKP’NİN İMAMI OLMUŞ’

Söz konusu anlar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan tarafından paylaşıldı. 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu