Gündemden Haberler

Bu millet böyle bir ekonomi rezaletini asla hak etmedi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde 5 yıl içinde ülkeye getireceğini söylediği 300 milyar dolara yönelik süren tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “İnsan kendinden bilir işi ya, kendilerinin beceriksizliği üzerinden, halkımızı olmayacağına ikna etmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde 5 yıl içinde ülkeye 300 milyar dolar kaynak getireceğini vadetmişti. Ülkeye “temiz para” getireceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu’nun ekonomi planına, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tepki göstermişti.

‘BECERİKSİZLİKLERİ ÜZERİNDEN, HALKIMIZI OLMAYACAĞINA İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORLAR’

Kılıçdaroğlu, kendisine “Nasıl getirecek 300 milyar doları” diyen Bakan Nebati’ye, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla cevap verdi. CHP liderinin paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

“İnsan kendinden bilir işi ya, kendilerinin beceriksizliği üzerinden, halkımızı olmayacağına ikna etmeye çalışıyorlar. Bırakın 300 milyarı, 300 dolarınız olsa Nebati’ye yatırım yapsın diye verir misiniz? Onlar nasıl versin Allah aşkına?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu