Gündemden Haberler

Biri polis 2 kişi hayatını kaybetti

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, uyuşturucu operasyonu sırasında çatışma çıktı. Biri polis 2 kişi hayatını kaybederken, biri polis 2 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde bulunan bir adrese, saat 00.30 sıralarında operasyon düzenlendi. Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen eve yapılan operasyonda, polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Bu sırada polislerin destek istemesi üzerine olay yerine çok sayıda Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polisi ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memurları, Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi ve Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cadde ve sokakları ablukaya alan ekipler, çıkan çatışmada 18 yaşındaki Diyar A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. 4 kişi ise gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan bir kişinin yaralı olduğu öğrenildi. 

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yaralı polislerden Hakan Telli’nin hayatını kaybettiği belirtildi. Valilik açıklamasında, bir şahsın da yaralandığı belirtildi. 

Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin sürdüğü kaydedildi. (DHA)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu