Gündemden Haberler

Beştaş’ın tedavisi hastanede devem edecek

İleri Haber

Erzurum’da 13 Nisan’da trafik kazası geçiren Meral Danış Beştaş, tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceğini açıkladı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ile şoförü Mehmet Vefa ve ve parti yöneticisi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Erzurum’un Karayazı ilçesinde, 13 Nisan akşamı trafik kazası geçirmişti. Kazada Beştaş dahil 3 kişi yaralanırken, yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştı.

Beştaş, yaşanan kaza sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceğini belirtti.

Arama ve mesajlara dönemediği için üzüntülerini ifade eden ve güzel dileklerini ileten herkese teşekkür eden Beşta, “Beni arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm partililerimize, dostlarımıza, herkese sonsuz sevgilerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu