Gündemden Haberler

Bakan Yerlikaya’dan kayıp 11 denizci ile ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak’ta batan kuru yük gemisindeki kayıp 11 denizciyi arama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Yurt genelinde etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelen fırtına ve seller sonucu 9 kişi yaşamını yitirmiş, Zonguldak’ta batan bir kuru yük gemisinde bulunan 12 denizciden 11’i ise kaybolmuştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla kayıp 11 denizci için arama çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

‘11 DENİZCİNİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR’

Yerlikaya’nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma SAK, Kıyı Emniyet, AFAD, jandarma ve polis ekiplerimizin katılımıyla Zonguldak Karadeniz Ereğli’de batan Kafkametler adlı kuru yük gemisindeki kayıp olan 11 denizcimizin arama çalışmaları devam ediyor. Aramalara; 2 uçak, 1 helikopter, 6 bot, 5 drone, 177 arama kurtarma personeli ve 42 dalgıcımız katılıyor. Gece gündüz arama faaliyetlerine katılan ekiplerimize teşekkür ediyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu