Gündemden Haberler

Bahçeli, Akbelen direnişini hedef aldı: ‘Provokasyon kuyruğu’

Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada Akbelen direnişini de hedef aldı. Muhalefet partilerininin çatışma iklimi kurguladığını öne süren Bahçeli, “Bu nedenle de provokasyon kuyruğuna girmekte bir sakınca görmemektedir” dedi.

İktidar ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklama ile ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Muğla’da devam eden Akbelen direnişini hedef alan Bahçeli, “zillet ittifakı” sözleriyle hedef aldığı muhalefetin ayar ve ölçüyü kaybettiğini söyledi.

Bahçeli, “Nasıl ki, Gezi Parkı’nda konu ağaç değilse, Akbelen’de de ağaç olmadığı kesindir. Muhalefet partileri sandıkta alamadıkları sonucu sokakları karıştırarak, toplumsal olayları kaşıyarak, bir çatışma iklimi kurgulayarak kestirme yollardan almak istemekte, bu nedenle de provokasyon kuyruğuna girmekte bir sakınca görmemektedir” iddiasında bulundu. 

DHA’nın aktardığına göre “Takip edilen bu yol, yol değildir. Sonu da sonucu da muhatapları adına mağlubiyet ve mahcubiyettir” diyen Bahçeli; Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alarak, “CHP Genel Başkanı’nın etrafı çevrelenmiş, aleyhine olacak şekilde çember gittikçe daralmışken Akbelen’de boy göstermesi başka bir sorumsuzluk ve şuursuzluk örneğidir. İstismar siyasetinin, inkar ve ihanet sarmalının ön kapısı olduğu gibi bunun faillerine sağlayacağı bir yarar da yoktur” ifadelerini kullandı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu