Magazin

Aygün Aydın’ın endişe dolu gecesi! İki kişi tarafından takip edilince ağlayıp yardım istedi

Hakan Sabancı ile bağlantı yaşayıp ayrıldıktan sonra bildirileri ifşa eden Aygün Aydın, yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuluyor. Bu olayla uzun mühlet gündemde kalan oyuncu cümbüş çıkışı dehşetli bir olay yaşadı.

İKİ KİŞİ TARAFINDAN TAKİP EDİLDİ

Bir yerde eğlenen Aygün Aydın, o gece tanıştığı ve kendisini meskene bırakmayı teklif eden bireyler tarafından kabusu yaşadı. Evvel bindiği taksisi sıkıştırılan Aydın daha sonra şahıslar tarafından takip edildiği anları ağlayarak anbean toplumsal medya hesabından paylaştı.

“ÖLÜRSEM BU İKİ KİŞİ SORUMLUDUR”

Taksiye bindikten sonra kayda giren Aygün Aydın “Ben şu an çok korkuyorum, iki araç tarafından sıkıştırıldım. hala beni takip ediyorlar. Şuan ben ölürsem bu iki şahıs sorumlu.” diyerek yaşadığı dehşet dolu anları paylaştı. Aydın “İnsanlar kafayı yemişler kimseye güvenmeyin” diyerek kendisine yardım eden bir adam tarafından meskene bırakıldığını söyledi. Aydın, şahıslar hakkında da şikayetçi oldu.

Aygün Aydın’ın endişe dolu gecesi! İki kişi tarafından takip edilince ağlayıp yardım istedi

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu