Gündemden Haberler

ATO’da AKP’liler TİP üyelerine saldırdı

Yurt dışı oylarının sayıldığı Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) AKP’liler Türkiye İşçi Partili (TİP) müşahitlere saldırdı. Çıkan arbedenin ardından polisler, salona biber gazı sıktı.

Edinilen bilgiye göre, Almanya’da kullanılan oylarda Kemal Kılıçdaroğlu’na verilen oyların arttığı görülmesinin ardından AKP’liler olay çıkardı.

AKP’lilerin TİP müşahitlerine saldırması üzerine, TİP’in avukatları polise saldırgan grubu dışarı çıkarmaları gerektiğini söyledi. Uzun çabaların ardından polisler tarafından dışarı çıkarılan AKP’liler, burada da muhalif parti müşahitlerine küfürler etmeye başladı.

TİP avukatlarından birinin AKP’li gruba müdahale etmesi gerektiğini hatırlattığı polislerden birinin, avukatın üzerine yürümesi üzerine arbede çıktı. Polisler, olaya gazla müdahale etti.

Saldırgan AKP’li grup ile TİP’li avukatlar, karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olmak için emniyete giderken, polislerin saldırgan gruptan bazı kişileri tekrar salona aldığı öğrenildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu