GÜNCEL BİLGİLER

Anadolu Efes-Olympiacos maçı (CANLI)

Turkish Airlines EuroLeague’de son iki yılın şampiyonu Anadolu Efes, yeni sezona istediği girişi yapamadı. Larkin’in sakatlığı nedeniyle tam kadro sahada yer alamayan Lacivert-Beyazlılar her şeye rağmen toparlamayı başardı. Evindeki Barcelona zaferi sonrası, geçen çifte maçlı haftayı da fire vermeden geçen ve üst üste 3. galibiyetini alan Anadolu Efes işte bu kritik seriyi, bu sezonun iddialı ekiplerinden Olympiacos karşısında da sürdürmek istiyor. Mücadele Sinan Erdem’de kapalı gişe olarak oynanıyor. 10 hafta geride kalırken Olympiacos 7 galibiyetle Fenerbahçe ‘nin takipçisi olarak 2. sırada yer alıyor. Yunan temsilcisi son olarak, geçen çift maçlı haftada Maccabi deplasmanında kaybetmiş, Alba Berlin’i ise rahat geçmişti. Anadolu Efes ise 5 galibiyetle 7. sıraya yükselerek, Play-Off skalasına girdi.

Anadolu Efes – Olympiacos (Karşılaşmada ilk periyot oynanıyor)

Anadolu Efes-Olympiacos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan Anadolu Efes-Olympiacos maçı 20:30’da başladı ve S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor. Zorlu maçın canlı skor takibi ile tüm detayları haberimizde…

Krunoslav Simon onurlandıran 3. isim olacak

Olympiacos maçında ayrıca, Anadolu Efes’in tarihe geçen oyuncusu Krunoslav Simon’un ikonik hale gelen 44 numaralı forması, gelenek hale gelen “Forma emekliliği” uygulaması kapsamında Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki yerini alacak.

Krunoslav Simon, Türk basketbolunun ve Anadolu Efes’in efsane başantrenörü Aydın Örs ve Petar Naumoski’nin ardından onurlandırılan üçüncü isim olacak. 44 numaralı forma, maçının devre arasında gerçekleştirilecek törenle asılacak. Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan ise Simon’a teşekkür plaketini takdim edecek.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu