Gündemden Haberler

AKP’li Yılmaz: Türkiye’yi başarıdan başarıya koşturuyoruz

Nevşehir’de partinin il örgütünü ziyaret eden AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, yerelde de Türkiye’yi yönettiklerini söyledi ve “Başarıdan başarıya koşturuyoruz” iddiasında bulundu

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin  Nevşehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Yılmaz, cumhuriyetin kendilerinden önceki dönemlerini katbekat aştıklarını öne sürerek, “Daha önceden hiç olmayan bir ritim ve tempo içerisinde ülkemizi, 70-75 yıllık cumhuriyet döneminde yapılmış hizmetlerin katbekat üstesinde yeni hizmetlerle tanıştırmış bir siyasi hareketin mensuplarıyız” dedi.

‘AK PARTİ DÜNYANIN EN BÜYÜK SİYASİ PARTİLERİNDEN BİRİ’

Parti içerisinde olmanın büyük bir şans olduğunu söyleyen Yılmaz, yaklaşan yerel seçimlere de işaret ederek, “31 Mart 2024 seçimlerine giderken de tıpkı 14 ve 28 Mayıs’taki başarı öyküsü gibi yeni bir başarı öyküsü yazmanın heyecanı, hırsı, gayreti ve motivasyonu içerisinde olduğunuzu gözlerinizden görüyorum. AK Parti aslında büyük bir siyasi harekettir. AK Parti’nin dünyanın en büyük siyasi partilerinden birisi olduğunu tekrar tekrar söylememe gerek yok” ifadelerini kullandı.

DHA’nın aktardığına göre 11,5 milyon üyeleri olduğunu belirten Yılmaz, 2,5 milyon kişinin de parti içinde görev yaptığını belirtti.

‘BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTURUYORUZ’

2019’daki yerel seçimlerde yaşanan yenilgi ve büyükşehirlerin kaybına değinmeden sözlerine devam eden AKP’li Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’deki bin 392 belediyenin 810 tanesinin AKP’li başkanlar tarafından yönetildiğini söyledi. Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) seçimleri kazandığı yerlerde atanan kayyumlara da değinmeyen Yılmaz, MHP’li belediyeleri de dahil ederek bin 41 belediyenin Cumhur İttifakı yönetiminde olduğunu dile getirdi.

Yurttaşlar, Türkiye’nin birçok bölgesinde başta ekonomik kriz olmak üzere birçok sorunla mücadele ederken, AKP’li Yılmaz ise Türkiye’yi yerelde biz yönetiyoruz. Başarıdan başarıya koşturuyoruz” iddiasında bulundu.

ERDOĞAN’A ÖVGÜ

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı da öven Yılmaz, “1994 yılında çöp, çukur ve çamur içinde olan İstanbul’u o kısa süre içerisinde ne hale getirmiş olan, hangi hizmetlerle tanıştırmış olan Cumhurbaşkanımızın belediyecilik anlayışını bugün dalga dalga Türkiye sathına yaymış olmanın gururu, mutluluğu, hayatımızın en büyük mutluluklarından birisidir” diye konuştu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu