Teknoloji/Bilim

212’Nci Saatteki Mucizenin Adı; 77 Yaşındaki Fatma Güngör

Serhat ÖZDEMİR-Selim KAYA/ADIYAMAN, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezi iki depremde etkilenen iller arasındaki Adıyaman’da 77 yaşındaki Fatma Güngör, arama kurtarma ekipleri tarafından 212 saat sonra enkazdan çıkarıldı. Yaralı kurtarılan Güngör, hastanede tedaviye alındı. 

Adayaman’da 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden 10 gün geçmesine enkazlardan mucise kurtuluş haberleri geliyor. Depremin ardından bölgeye giden Gölcük Tershanesi Komutanlığına bağlı ekipler, dün akşam saatlerinde Alitaşı Mahallesinde bulunan 7 katlı Merve apartmanı enkazında yaşam belirtisi alınması üzerine çalışma başlattı. Sesli kontrolün ardından termal kamera ile yapılan tespitte bir kişinin hayatta olduğu belirlendi. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, enkazda açtıkları galeriden zamana karşı mücadele sürdürdü. Ekipler, temas kurulan ve yaralı olduğu anlaşılan Fatma Güngör’ün bilincini kaybetmemesi için sürekli konuşturma çalıştı. Saatler süren çalışmanın ardından mucizeyi gerçekleştiren Güngör’ü, depremden 212 saat sonra enkazdan çıkartttı. İlk müdahalesi enkaz başında yapılan ve serum takılan Güngör, hastaneye kaldırıldı.

Enkazdan günler sonra bir kişiyi daha sağ olarak kurtarmanın mutluluğunu yaşayan ekipler, hiç bir zaman umutlarını kaybetmeyeceklerini belirtti. (DHA)

 

————-

“Bu haber Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup habere akilligundem.com tarafından herhangi bir editöryal müdahalede bulunulmamıştır.”

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 0 NmMWFbYK

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 1 gcT9jMz1

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 2

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 3 bEXsOsed

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 4 XFjb89Wv

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 5 DtXUKTck

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 6 ACDYB6Gc

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 7

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 8 sT7yzCyY

212nci saatteki mucizenin adi 77 yasindakifatma gungor 9 5uZPGeed

The post 212’Nci Saatteki Mucizenin Adı; 77 Yaşındaki Fatma Güngör appeared first on Uzman Haber.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu