Gündemden Haberler

‘İlk turda bitir bu karanlığı’

Seçimlere ilişkin paylaşımda bulunan Selahattin Demirtaş, AKP iktidarına karşı “İlk turda bitir bu karanlığı” sözleriyle çağrıda bulundu.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçimlere ilişkin yeni paylaşımlarda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik destek paylaşımlarında dile getirilen “ilk tur” vurgusuna işaret eden Demirtaş, “İlk turda bitir bu karanlığı” sözlerine yer verdi.

‘BİR OYLA HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN’

Demirtaş’ın paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

“Genç arkadaşım, sen bugünün değil yarının umudusun. İlk turda bitirmeye ne dersin?

Tek bir ihaleden bir milyar dolar cebe indiren adam; din, iman, ahlak pazarlıyor. ‘Vatan, millet, devlet’ diyerek gözünüze perde çekmek istiyor. Bu rezalete son vermek için bir oy yeter. Oyunu değişim için kullan.

Kararsız kalma. Oyunu kazanmayacak adaya da verme. İlk turda bitir bu karanlığı.

Deprem 11 şehri yıktı, zarar 100 milyar dolar. Bunların çaldığı para (bilinen) 500 milyar dolar! Hırsızlığın boyutunu düşünebiliyor musun? Bir oyla her şeyi değiştirebilirsin.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu