GÜNCEL BİLGİLER

Arjantin-Meksika maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler! (2022 Dünya Kupası C Grubu)

Katar’daki turnuvanın favorilerinden biri olarak gösterilen Arjantin, C Grubu’ndaki ilk karşılaşmada büyük bir şok yaşamıştı. Lionel Messi’nin son Dünya Kupası olan organizasyonda Tangocular, öne geçtiği mücadelede Suudi Arabistan’a 2-1 kaybetti. 36 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Messi’li Arjantin, bu akşam ilk maçında Polonya ile golsüz berabere kalan Meksika ile karşılaşacak.

Ochoa’nın performansı merak ediliyor

Rakibin hocalığını Messi’nin hem Barcelona’da hem de Arjantin’de teknik direktörlüğünü yapan vatandaşı Gerardo Martino yapıyor. 35 yaşındaki süperstarın hedefi, ülkesiyle bu maçı kazanarak, yeniden grupta iddialı duruma gelmek olacak. Meksika’da ise Lewandowski’nin penaltısını kurtaran ‘Dünya Kupası kalecisi’ unvanlı Guillermo Ochoa’nın performansı yine merakla bekleniyor.

Arjantin-Meksika maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kritik mücadele Lusail Stadı’nda oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak. İtalyan hakem Daniele Orsato’nun düdük çalacağı karşılaşma TRT 1’den naklen yayınlanacak.

Arjantin-Meksika muhtemel 11’leri:

Arjantin: E.Martinez, Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico, Paredes, De Paul, P.Gomez, Di Maria, Messi, L.Martinez.

Meksika: Ochao, Sanchez, Moreno, Montes, Gallardo, Herrera, Alvarez, Guardado, Lazano, Jimenez, Vega.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu