Magazin

Asena maskülen halinin altında yatan nedeni anlattı: Hayata 1-0 geriden başladığım için

Yıllar evvel evlendikten sonra yurt dışına taşınan oryantal Asena, moda kesimine yönelerek kendi gelinlik markasını kurdu. Geçtiğimiz günlerde birinci defilesini yapan Asena, 360 TV’de yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu.

“MASKÜLEN HALİM HAYATA KARŞI BİR DUVARDIR”

Sert mizahıyla tanınan Asena, Kalaycıoğlu’nun “Bu maskülen duruşun hayatın sana getirdiği zorluklara karşı bir duvar mı?” sorusu üzerine “Aynen o denli. Benim üzere bütün bayanlar birebir formdadır. Emin olun hayatla uğraş eden, 1-0 yenik başlayan bütün bayanlar, hayatın onlara verdiği kamçıyla o denli bir duvar örer ki… Alanımıza kimse giremez. Ben istersem girebilir. Ben Karadeniz çocuğu olduğum için çocukluğum odun keserek, kuyudan su çıkartarak geçti. Ben doğduğumdan beri kendimi daima ünlü zannediyordum” biçiminde konuştu.

İLK DEFİLESİNİ YAPTI

Geçtiğimiz günlerde 40 modeli podyuma çıkartarak gelinliklerini sergileyen Asena, defile sonrası yaptığı açıklamada “Çok memnunum, çok gururluyum. Almanya’da bu şekil etkinlikler olmuyor. O yüzden sahneyi, podyumu çok özlemişim. Ayrıyeten ne hoş dostlar biriktirmişim. Çok konuşulacak diye düşünüyorum” demişti.

İlgili Haberler

Asena maskülen halinin altında yatan nedeni anlattı: Hayata 1-0 geriden başladığım için

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu