Teknoloji/Bilim

Windows 11’in 3. Moment güncellemesi için yayın tarihi sızdırıldı

Microsoft’un basit ve anlaşılması kolay bir Windows özellik güncelleme sistemine sahip olduğu günler geride kaldı. Başlangıçta yılda bir, büyük bir güncelleme ile sunulan yeni özellikler, artık “Moment” adı verilen güncelleme paketleriyle geliyor ve bu paketlerin yayınlanma tarihleri çok düzenli değil.

Microsoft’un Kasım ayında Windows 11 2022 Güncellemesi, aslında ilk Moment güncellemesi idi. 2. Moment güncellemesi ilse Şubat veya Mart 2023’te gelecek.

Ve şimdi, 3. Moment güncellemesinin ne zaman yayınlanacağını da biliyoruz. En azından gelen son sızıntı bize bu tarihi veriyor.

Başarılı Microsoft sızıntıları ile tanınan @_h0x0d_ tarafından bildirildiğine göre Microsoft, Moment 3 güncellemesini 2023 mayıs ayında yayınlamayı planlıyor. Son Windows 11 önizleme sürümünde bu güncellemeye atıfta bulunan referanslar görüldü.

Microsoft’tan resmi bir onay veya “Moment 3″ün getirebileceği yeni özelliklerin kesin bir listesi yok. Şirket, kullanıcıların “Moment 2” güncellemesinde neler alacağını bile henüz açıklamadı.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu