GÜNCEL BİLGİLER

CANLI | Japonya-Hırvatistan (2022 Dünya Kupası)

Katar’daki Dünya Kupası’nın en büyük sürprizlerinden birine Japonya imzasını attı. Japonlar, E Grubu’nda 2010’un şampiyonu İspanya ve 2014’te kupayı müzesine götüren Almanya’yı yenerek, lider olarak gruptan çıktı.

Uzak Doğu ekibinin karşısında da F Grubu’nun Fas’ın ardından ikinci sırada bitiren ve 2018 Dünya Kupası finalisti Luka Modric’li Hırvatistan olacak. İki ülke, Dünya Kupası’nda 1998 ve 2006’da birbirlerine grup aşamasında rakip oldular. Hırvatlar, rakibini 1998’de1-0 yenerken, 2006’daki mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Japonlar, kupa tarihinde bundan önce sadece 2010 ile 2018’daki organizasyonlarda Son 16’yı görebildi ve hiç çeyrek final göremedi.

CANLI ANLATIM

1‘ Mücadele başladı.

Japonya-Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Al Janoub Stadı’nda oynanacak Japonya-Hırvatistan Kore maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak. Bugün saat 18.00’de başlayacak ve ABD’li hakem Ismail Elfath’ın yöneteceği karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Japonya-Hırvatistan 11’ler:

Japonya: Gonda, Taniguchi, Tomiyasu, Yoshida, Nagatomo, Morita, Endo, Ito, Kamada, Doan, Maeda.

Hırvatistan: Livakovic, Juranovic, Lovren, Gvardiol, Barisic, Brozovic, Kovacic, Modric, Petkovic, Perisic, Kramaric.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu