GÜNCEL BİLGİLER

Dimitris Itoudis: Kalpten gelen bir performansla kazandık

Fenerbahçe Beko haftayı 3’te 3 yaparak kapattı. Euroleague’de çift maçlı haftada; 22 Kasım’da Fransa’da Monaco’yu, 24 Kasım’da da İtalya’da Milano’yu yenen Sarı Lacivertliler, 27 Kasım’da da Türkiye Ligi’nde Sinan Erdem’de Galatasaray ‘la karşılaştı. Deplasman yorgunluğuna ve ezeli rakibinin etkili performansına rağmen Fenerbahçe, Galatasaray’ı 97-91 mağlup etti, 7’de 7 yaparak namağlup unvanını korudu.

‘Herkesin çok büyük emeği var’

Coach Dimitris Itoudis derbi zaferi hakkında şunları söyledi:

“Seyahat ettik Monaco ile oynadık, seyahat ettik Milano ile oynadık, seyahat ettik Galatasaray ile oynadık ve kampa devam edip Beşiktaş ile oynayacağız. Takım sahaya müthiş bir karakter koydu. Ruhları ve kalpleriyle oynadılar. Burada sahaya kazanmak için çıktık. Bu maçı kalpten gelen bir performansla kazandık. Fark ettiyseniz ikinci yarıda hiç mola almadık. Bir sürü müthiş atış yapmalarına karşı takımımız inanılmaz bir ruh ve karakter gösterdi. Sezonun başında taraftarlarımıza, her şeyi kazanacağımıza değil ama kazanmak için efor sarf edeceğimize söz vermiştik. Bu şekilde oynamaya devam ediyoruz. Buraya deplasmandan döndüğümüzde Guduric’in 39 derece ateşi vardı, Wilbekin’in boynu tutuktu. Bunlar için doktorumuz Ahmet’e büyük teşekkür etmemiz gerekiyor çünkü çok büyük eforla sahaya çıkarttı. Arka planda çok fazla şeyler oluyor. Herkesin çok büyük emeği var. Pes edemezsiniz. O yüzden takım da biz de pes etmiyoruz ve gururla oynuyoruz”

Wilbekin 2-3 hafta yok

Galatasaray maçında sol dizinden sakatlanan Scottie Wilbekin’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Skorer ismin ön çapraz bağda zorlanma tespit edildiği ve sahalara dönüş süresinin 2-3 hafta alacağı belirtildi.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu